Felismered ezt a gyönyörű hírességet? A kalapja miatt napok óta beszédtéma - Fotók

Tavaly év végén robbant a hír: Cristiano Ronaldo elvette szerelmét. Hivatalosan azóta sem erősítette meg senki, Georgina azonban nemrég beszédes dolgot osztott meg. No és itt a kalapja is...

Felismerted a gyönyörű hírességet a címlapfotónkon? Segítünk, a képen Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo szerelme látható. A 26 éves modell ma már pontosan tudja, mitől döglik a légy, így 19 millió követőjét naponta ajándékozza meg dögösebbnél dögösebb képekkel, amelyeket a leginkább egy szóval lehet jellemezni: luxus. Georgina novemberben robbantotta az első bombát, amikor nyilvánosan csúszott ki a száján: "Megházasodtam". Hivatalosan ezt azóta sem erősítette meg senki, nem hivatalosan pedig ismét csak Georgina - nem is akárhogy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

S hogy miért tarthatták tikokban az esküvőt? Erre is van magyarázat. Georgina és Ronaldo édesanyja ugyanis nincsenek jóban. Így a focista úgy döntött, a családi béke megőrzése érdekében senkit nem értesítenek a terveikről. Állítólag a végrendeletét is megváltoztatta, hogy egy esetleges tragédia esetén a szerelme is dönthessen közel 120 milliárd forintnyi vagyonáról. Apropó, Georgina! Ronaldo felesége a napokban ismét meglepő fotót posztolt, ami a házasságukról szóló pletykákat illeti: hatalmas gyűrűket villantva tett meglepő kijelentést.

És itt van még ez a kalap is, ami miatt a rajongók napok óta róla beszélnek! 

Különös gyűrűk, de ez a kalap sem hétköznapi!

Címlapfotó: Instagram/Cristiano

24 óra