Alaposan kikerekedett Kim Basinger 24 éves lánya! Friss képein fel sem ismerjük - Fotók

Édesanyja kiköpött mása - mondják évek óta többen is Kim Basinger és Alec Baldwin gyermekéről. Friss képei alapján már nem...

A két világsztár egy filmforgatáson ismerte meg egymást, majd össze is házasodtak. 1995-ben született meg első gyermekük, akinek a kedvéért Kim Basinger még a karrierépítésről is lemondott egy jó időre, és édesanyaként bizonyított inkább. Válásuk után a lányuk, Ireland is hozzá került. Aztán nagyon hamar eldőlt, hogy a kis Ireland édesanyja nyomdokaiba lép: tinédzserkorában modellkedni kezdett és hamar fel is figyeltek a 185 centiméteres lány szépségére.

Ireland Baldwin most ismét címlapokon van, friss képei alapján nagyon kevesen ismerik fel. Pedig néhány éve még arról szóltak a hírek, az anorexiával vív öldöklő harcot. Ha egy picit is úgy érezte, valami nem tökéletes rajta, órákon át kínozta magát az edzőtermekben. Most úgy tűnik, egy picit sem zavarja, hogy az elmúlt hónapokan kikerekedett egy picit. Szerelmével és barátaikkal ejtőztek a malibui tengerparton, amit paparazzik örökítettek meg.

Ireland Baldwin karanténkilói a tokáján is nyomot hagytak!

Íme Kim Basingerék lánya a karantén után - sokan fel sem ismerik!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra