Nagy bajban a Jóbarátok sztárja: áron alul árulja álomotthonát! - Fotók

Matthew Perry mélyrepülése hetek óta téma a világon, most kiderült, mélyen áron alul hirdeti álomotthonát. Sokak szerint nem véletlenül...

Matthew Perry idén tölti majd be az 51-et, de összetenné a kezét, ha annyinak nézne ki. A Jóbarátok sztárja számos elvonokúrán van túl, sajnos egyik sem volt sikeres, nemrég pedig egy szakítás miatt került padlóra. Az utóbbi hetekben többször is megdöbbentő képeket készítettek róla, ami alapján a rajongók nem csak érte, azért is aggódnak, vajon visszatérhet-e majd a filmvászonra. A Jóbarátok készítői ugyanis néhány hónapja nagy bejelentést tettek: visszatérnek!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Most újabb fotók jelentek meg a színészről, sőt, a színész otthonáról is, amit most 8 millió dollárral olcsóbban, alig 27 millió dollárért hirdetett meg. A színész már tavaly feladta a hirdetést, a jelek szerint most valamiért 2 és fél milliárd forintot is bukna rajta, csak megszabaduljon tőle. Máris vannak, akik azt találgatják, vajon miért válna meg az álomotthonától, amit néhány éve vett, és Los Angeles egyik legexkluzívabb lakása. Talán tartozásai lehetnek?

Mindenesetre érdemes megnézni ezeket a képeket - Hollywoodban is csodájára járnak! Perrynek meg tényleg gyors gyógyulást!

Egy élő roncs lett Matthew Perry - álmai otthonától is megválna!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra