Megmutatta álomotthonát Jennifer Aniston! Ide menekült a szakítás után! - Fotók

Intim pillanatok

Megmutatta álomotthonát Jennifer Aniston! Ide menekült a szakítás után! - Fotók

Szakítása után egyedül kezdett új életet, egy bizalmasának köszönhetően pedig az internetre kerültek a képek az otthonáról. 

Amióta sztárok léteznek, az embereket nem csak a magánéletük, azaz a szerelmi, baráti kapcsolataik érdeklik, hanem az otthonaik is, ahol élnek. És általában itt hatalmas luxusvillákra, méregdrága lakásokra kell gondolni. Ha valaki piacra dobja az otthonát, természetesen a hirdetéseknek köszönhetően a fotók azonnal a bulvárlapok címlapján landolnak. Jennifer Aniston esetében ez máshogy van: egy bizalmasa posztolta ki a képeket.

via GIPHY

2018 februárjában közölte a hírt Justin Theroux s Aniston, válnak. Ezzel egyszer és mindenkorra az is eldőlt, külön is költöznek. A jelek szerint a színésznő hagyta el a közös otthont és azóta be is rendezkedett egy nem akármilyen luxusházba. Hogy miért mondhatjuk ezt? Azért, mert bár Aniston nem szokott kamerákat engedni az otthonába, legfőbb bizalmasait igen. Egyikőjüknek meg a szakmája, hogy megmutatja a munkáit is: ő Jen - és egyébként Brad Pitt - személyi stylistja.

Neki köszönhetően nem csak Jennifer intim pillanatai, az álomotthona is a netre került!

Íme Jennifer Aniston lélegzetelállító otthona és intim képei!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra