Felismered ezt a cuki kislányt? Ma mindenki őt ünnepli! - Fotók

43 éves lett a kislány, aki címlapképünkön mosolyog. Akkor még ő sem sejtette, hogy az egész világ a lábai előtt hever majd.

Szinte példa nélküli: kilencéves volt, amikor megtudta, az igazi apja egy világsztár. Akkorra már ő maga is gyanakodott, hogy valami nem kerek a családja történetében, ő maga azonban csak akkor lett biztos ebben, amikor először meglátta féltestvérét, az énekes másik lányát. Édesanyja végül megerősítette a gyanúját, ő pedig 12 évesen végre felvetette apja nevét. És ő maga is világhírű lett. 14 évesen költöztek New Yorkba és a családjuk egyik barátja, a híres modell Paulina Porizkova rábeszélte a modellkedésre.

via GIPHY

Ő valósággal berobbant a divatvilágba, fotói az olasz Vogue-ban is megjelentek, majd apjával közösen a Rolling Stone című lapj címlapjára is bekerült. Ezt követően kezdte foglalkoztatni a színi pálya, a szerepek pedig természetesen a szépsége és neve miatt hamar meg is találták. Alig múlt húsz, amikor már Tom Hanks, Bruce Willis, Ben Affleck, Michael Douglas, Ralph Fiennes, Kate Hudson, Richard Gere partnere volt egy-egy kasszasikerben.

Most a 43-at töltötte, háromgyermeks anyuka és gyönyörű nő! Tudod már, ki ő?

Gyönyörű nő, férfiak álma ma is - 42 éves lett!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra