Váratlan fordulat Maddie-ügyében! A családot értesítették, a világ háborog! - Fotók

Hetek óta ismét lázban tartja a világot Maddie McCann eltűnésének ügye, amióta a rendőrség közölte, egy 43 éves német férfi lehet a gyanúsított. Most megdöbbentő fordulatot vett az ügy.

Néhány hete ismét címlapokon a 13 éve eltűnt Maddie McCann, a hatóságok ugyanis közölték, egy 43 éves német férfi lehet a felelős a kislány eltűnéséért. A férfi több hasonló bűncselekényt is elkövetett és 13 éve épp azon a környéken járt Portugáliában, ahol a kislány eltűnt. A legfrissebb hír az üggyel kapcsolatban az volt, hogy a szülőkkel hivatalosan is közölték, a lányuk valószínűleg halott. Állítólag számos bizonyíték is van már erre.

Most azonban váratlan hír jött: a német férfi megúszhatja az ügyet!

A friss hírek szerint a férfi bűnösségét alátámasztó bizonyítékok ellenére egyelőre mégsem emelhetnek vádat a férfi ellen. "Hans Christian Wolters német főügyész a Braunschweig Zeitungnak elmondta, a nyomozás még nem elég kiterjedt ahhoz, hogy gyilkossággal vádolják meg a férfit, ezért „ha mégsem találjuk meg a hiányzó bizonyítékokat, akár az egész ügyet veszélybe sodorhatjuk”. - írja a Blikk a DailyMail híre alapján.

A férfi ráadásul rövidesen kiszabadulhat a börtönből és akár kereket is oldhat! Kiderült, miért!

Rövidesen kiengedik a férfit - sokan fel vannak háborodva!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra