Megszólalt az elhunyt lány apja: megdöbbentő, miket tett a párja a lány halála óta - Fotók

Két napja tartja lázban a világot egy 18 éves influenszer halála, aki motorjával csapódott egy kerítésnek és szörnyethalt. Most megszólalt a lány apja, megdöbbentő dolgokat állt a lány barátjáról.

Alig 18 évesen halt meg a népszerű influenszer, akit több mint 1,3 millióan követtek az Instáján. A lány Balin szenvedett motorbalesetet, párja, Viktor végignézte a lány haláltusáját. Most az elhunyt influenszer édesapja kért szót, és súlyos vádakat fogalmazott meg a férfival szemben. Ő egyenesen Viktort teszi felelőssé lánya haláláért. Az orosz „Komszomolszkaja Pravda“ című lap számolt be róla, az apa egy blogbejegyzésben írta meg súlyos vádjait. "Hogy adhattál egy motort neki, ami négyszer nagyobb volt nála? Egy gyerek volt még. Te fenevad! Gyáva!" - írja az apa.

via GIPHY

Anastacia barátja, Viktor motorvezetést oktat az egzotikus szigeten, a hírek szerint eddig kétezer ember köszönheti neki a jogosítványát. A lány apja most arról ír, Viktor az elmúlt 12 évben öt tanítványa balesetéért lett felelős. Van, aki tolószékbe került de olyan is, aki protézisekkel a testében él. Akadnak olyan kommentelők is, akik osztják a véleményét. "Egy 49 kilós lányt ráültetni egy 168 kilós motorra rossz ötlet. Nem kell szakembernek lenni, hogy ezt tudja az ember" - írja az egyikük.

Ami a legnagyobb felháborodást váltja ki: a lány bankszámláját, és közösségi oldalait negyedóránként próbálja feltörni valaki! Az apa elárulta, ki!

Megdöbbentő dolgokat árult el az apa - ez történt lánya halála óta!

Címlapfotó: Instagram/nastyatropi-Instagram/viktoradjan

24 óra