Bréking! Ez a fiatal színésznő Johnny Depp új szerelme! - Fotók

Több mint egy éve kelt szárnyra a pletyka, Johnny Depp egy táncolányt venne feleségül, az esküvőről azóta sem érkezett hír. De már nem is fog - európai sztárt szeret Johnny Depp.

Rájár a rúd az elmúlt években a nők bálványára: tavaly kora tavasszal szivárogtak ki volt párja, Amber Heard képei, amelyek arról tanúskodnak, Johnny Depp a kapcsolatuk alatt verte, és terrorizálta őt. A jóképű színész azóta már visszavágott, azt ígéri, nem akármilyen felvételekkel áll majd elő a bíróságon. A vihar így tehát még ült el, most azonban végre örömhír is érkezett. Depp újra szerelmes, választottja pedig nem ismeretlen a vörös szőnyegen.

via GIPHY

Tavaly év elején aztán robbant a hír, Johnny Depp nősül. Akkor párja, egy orosz táncoslány, aki évek óta Las Vegasban él és dolgozik. Johnny Depp is a bűn városában ismerhette meg őt. A színész állítólag Oroszországba is készült, hogy megismerje a lány családját és mielőbb oltár elé kísérje őt. Nos, ha lesz esküvő, akkor a menyasszonyt a jelek szerint máshogy hívják majd. Igaz, ő is európai, de már 33 éves, színésznő, és gyönyörű. 

Állítólag a színésznő kezdett ki Depp-pel Londonban, ő meg már fülig szerelmes!

Íme a 24 évvel fiatalabb színésznő, aki elcsavarta Depp fejét!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra