Aggódnak a rajongók: csont és bőr lett a sztármodell! - Fotók

Két napja az új hajsznvel került a címlapokra, most az is kiderült, nem csak az, amiben megváltozott. A rajongói aggódnak érte.

Néhány nappal ezelőtt lett 29 éves, boldog feleség, és - ki tudja, miért - legendás barna tincseitől is megvált. Emily Ratajkowski friss, szőke képei futótűzként sepertek végig a világon, és máig nem érkezett magyarázat, miért váltott karaktert. Igaz, a jelek szerint egy ideig ez most senkit nem is fog érdekelni. A világhírű modellről ugyanis friss paparazzi-képek készültek, és mindenki megdöbbent, mennyire lefogyott.

via GIPHY

Hogy frissek a képek, affelől semmi kétség. Emily Ratajkowski-t ugyanis már szőkén csípték el a lesifotósok New York Cityben. A világhírű modell a férjével ült be egy kávéra, a róla készült felvételek mégsem ezért különlegesek. A modell látszólag nagyon lefogyott az elmúlt hetekben és nyoma nincs annak a nőnek, akiről az elmúlt napokban is képeket posztolt. A nadrág majd le esik róla, a karjai mint a pálcikák, a legendásan kerek kebleit pedig valósággal csak a top tartja a helyén.

Csoda, hogy mindenki megdöbbent? Reméljük, nincs nagy baj!

Emily csont és bőr - Aggódnak érte a rajongók!

Címlapfotó: Instagram/emrata

24 óra