Újabb 7 kilótól szabadult meg Tóth Vera - már több, mint 50 összesen - Fotók

Tavaly az úgynevezett "10 éves kihíváson" mutatta meg először, mennyit fogyott, most újabb kilóktól szabadult meg a karantén alatt.

Önként és boldogan csatlakozott tavaly januárban egy internetes kihíváshoz - annak az volt a lényege, hogy egy aktuális és egy tíz évvel korábban készült fotót kellett megosztani. "Lehet, nem pont tízéves a fotó, de az egyiken 50 kilóval több vagyok, és nekem ez az egyik legnagyobb kihívásom volt ebben a 10 évben. Hála minden percéért, mert igazán teljesnek csak most érzem magam, hozzáteszem, az első fotón latható nőszemélyt is nagyon szeretem" - írta a képek mellé akkor Tóth Vera, amelyeken nagyon jól látható volt, mit is jelent ez a valóságban.

Most Vera egy új képpel jelentkezett a közösségi oldalán, egyenesen az edőteremből. Ennek kíséretében szemléltette, a karatén alatt további kilóktól szabadult meg. "A nő, aki életem egyik meghatározó alakja! A távolság és a szerelmem mennyei főztjei ellenére a karantén alatt online edzésekkel és rengeteg motívációval még 7 kilót lefaragott rólam." - írta a fotójához, amelyen az edzőjével látható.

Minden elismerésünk az Övé, az Övék!

Címlapfotó: Facebook/tothverabook

24 óra