Kim Kardashian dereka akkora, mint egy kisiskolásé! - Fotók

Tavaly a MET-gálán állva toporzékolt az asztalok környékén Kim Kardashian és utólag kiderült, le sem tudott volna ülni. Most ismét a dereka a téma.

Alaposan felsült tavaly a MET-gálán Kim Kardashian. Mert bár 176 milliós Insta-táborát nagyon könnyen lehet manipulálni és olykor megvezetni, a vörös szőnyeg már egészen más tészta. Ott már nincsenek filterek, photoshop és egyéb trükkök, ott bizony olyan képeket készítenek a fotósok, amilyet ők akarnak, és azokon már nehéz lenne korrigálni. Talán ez adhatta az ötletet tavaly, amikor egy hatalmas őrültségre szánta a fejét. Azt a derekat azóta sem felejtjük.

via GIPHY

A világ elsőszámú realitysztárja akkor úgy döntött, hogy minden korábbinál karcsúbbnak mutatja majd magát. Egy olyan ruhában jelent meg, amelynek a fűzőjét három férfinak kellet meghúznia. Sőt, előtte légzéstechnikai órákra is el kellett mennie, hogy túlélje a vörös szőnyeges produkcióját. Azonban még így is majdnem elájult. "Soha életemben nem éreztem még ekkora fájdalmat" - vallotta be később Kim, akinek a teste tele volt sebekkel, miután levette a ruhát. Asztalhoz mindenesetre nem tudott ülni, csak ácsorgott...

Most ismét előkerült a fűző, ez a derék egy kisiskolásé is lehetne!

Kim Kardashian derekának köszönhetően élete fájdalmát élte át!

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

24 óra