Mit szólsz? Így néz ki a 23 éves Bella Hadid retus nélkül! - Fotók

A Victoria's Secret modellek a világ legtökéletesebbjei - legalábbis ezt a képet sugallják az embereknek. Egy paparazzi-sorozat Bella Hadid popsijának tökéletességét leplezi le.

Bizony, a sztárok sem tökéletesek, sőt, még a sztármodellek sem! Az egyik legjobb példa erre Bella Hadid, az azóta már világhírűvé lett influenszer, a Victoria's Secret angyala. Mert bár a közösségi oldalán milliók előtt makulátlan képek jelennek meg csak róla, mert a világ leghíresebb divatshow-in bele nem lehet kötni a kifutón, bizony az ő életében is vannak olyan pillanatok, amiket nem szívesen mutatna meg. Megtették helyette a nyomában árnyékként járó paparazzik.

via GIPHY

31 millióan követik az Instagramon, bődületes szám. És gondoljunk csak bele, még mindig csak 23 éves. És, ha csak ez az egyetlen bevételi forrása lenne, a közösségi oldalak, is csúnyán milliomos lenne a fiatal modell. És való igaz, csak ezek a fotók azok, amelyek némelyest árnyalják a képet. Huszonéves nőként, sztármodellként ugyanis a rajongók elvárják, hogy az a test bizony ne csak közel tökéletes, hanem tökéletes legyen.

Márpedig a kommentelők szerint Bella-t a narancsbőr sem kíméli! 

Íme a sztármodell retus nélkül - fotóügynökség leplezte le!

Címlapfotó: Instagram/BellaHadid

24 óra