Nem bírta tovább: nehéz döntést hozott Kobe Bryant özvegye! - Fotók

Lassan fél éve már, hogy Kobe Bryant és lánya tragikus helikopter-balesetet szenvedett, a sportoló özvegye fontos döntést hozott.

Január 26-a tragédiaként vonul be a kosárlabda történelmébe, ezen a napon tragikus körülmények között hunyt el a Los Angeles Lakers sztárja, Kobe Bryant. Lánya kosármeccsére siettek, amikor helikopterükkel egy hegyoldalnak csapódtak Los Angelestől alig 50 kilométerre. Vanessa Bryant számára máig feldolgozhatatlan a tragédia, az özvegy így a hétvégén nagy elhatározásra szánta magát, amelyről a közösségi oldalán adott hírt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kobe Bryant (@kobebryant) által megosztott bejegyzés,

A gyász nem múlt el, Kobe Bryantről és a lányáról, a 13 éves Gianna-ról máig felbukkannak képek a közösségi oldalakon. Vanessát így szinte óránként emlékeztetik szerelme elvesztésére. A DailyMail szúrta ki, hogy szombaton a közösségi oldalán egy Story-bejegyzésben közölte, ezen változtatni fog.  „Nataliának és nekem sajnos le kellett tiltanunk a fanoldakat, mert nagyon nehéz volt úgy internetezni, hogy folyamatosan csak az imádott Gigink és Kobénk képeit látjuk a közösségi oldalainkon. Az, hogy letiltottuk ezeket az oldalakat, sokat változtatott a dolgokon. Szeretünk mindenkit, de kérlek, értsétek meg, muszáj volt meglépnünk ezt a saját gyógyulásunk érdekében” – írta a Blikk híre szerint.

Íme Kobe Bryant és lánya búcsúztatásának megható képei!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra