Sokkolta az orvosokat a modell szemtetkója! - Lila szemeket akart... - Fotók

A lila volt a kedvenc színe, a haját is gyakran festette ilyenre, lila rúzs is gyakran került a szájára, a lila szem azonban majdnem a veszte lett.

Néhány éve a fiatal lány végül meghozta a döntést: lilára tetováltatja a szemfehérjét. Ez egy nagyon bonyolult eljárás, amely során a szembe festékanyagot fecskendeznek. Catt-nél azonban nem várt következménye lett a beavatkozásnak, már a tetoválás napján lila folyadék kezdett folyni a szeméből. Mintha zokogna. Másnapra már a szeme is bedagadt és hamar kiderült, elfertőződött.

Miután a duzzanat három hét alatt sem múlt el, az orvosok már felkészítették a fiatal lányt, a látását is elvesztheti. Ezt követően kórházról-kórházra járt, állapota azonban hosszú időn át nem javult, ezért osztotta meg történetét a közösségi oldalán, hogy mások is okuljanak belőle. Azóta ráadásul meg is műtötték, hogy a tintát eltávolítsák a szeméből, az őrült ötletének azonban a jelek szerint örökre nyoma marad. Amerikai szakemberek szerint a szemtetoválás ugyanakkor könnyen halállal is végződhet!

De valószínűleg elég megnézni a modell képeit, hogy elmenjen a kedved tőle!

A modell képei nem csak az orvosokat sokkolják!

Címlapfotó: Instagram/inked_catt

Forrás

24 óra