Maddie-ügy: nagyot hibáztak a rendőrök! - Az ügyész újabb bejelentést tett - Fotók

Néhány napja a Maddie ügyével foglalkozó ügyész meglepő kijelentést tett, majd a nagy felháborodást követően újra megszólalt. Nincs bizonyíték, hogy a kislány halott.

Lassan két hete már, hogy az egész világot 13 éve foglalkoztató ügy újra címlapokon szerepel, a nyomozók gyanúja szernt ugyanis megvan, ki rabolhatta el 2007-ben Maddie McCann-t. A tettes egy 43 éves német férfi lehet, aki jelenleg is börtönben ül, mert megerőszakolt egy 72 éves amerikai nőt. A férfi épp akkor járt azon a környéken, ahol a kislány a szüleivel nyaralt 13 évvel ezelőtt, sőt, utána három héttel látták is őt a kislánnyal egy étteremben. De most újabb fejlemény van, ami miatt az egész világ felkapta a fejét - megszólalt az ügyet vizsgáló ügyész."Azt feltételezzük, hogy a lány halott" - mondta tíz napal ezelőtt Christian Wolters, ügyész, aki ezzel magyarázta a sajtónak, miért kezelik gyilkosságként az ügyet, és mi lehetett a börtönben ülő Christian B. szerepe.

A kijelentést nagy zúgolódás követte napokon át, főleg Nagy-Britanniában, így a férfi ismét szót kért

Fotó: Profimedia/RedDot

"Csak egy személyes vélemény, spekuláció volt. Maddie halálára nincs bizonyíték. Azaz van még egy pici remény!" - mondta, miután Angliát érzékenyen érintette a korábbi kijelentése. Sőt, Maddie szüleit is sokkolta, hiszen őket sem értesítették hivatalosan és biztosan, hogy a lányuk halott. A rendőrség így is vétett egy nagy hibát több mint 6 éve - a feltételezett tettes így akár a nyomokat is eltüntethette!

A férfit ugyanis akkor beidézték Maddie eltűnése miatt, és ezt véletlenül neki is megírták a levélben előre!

Amatőr hibát vétett a hatóság - Maddie Elrablója lépéselőybe került!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra