Megrázó részletek: 33 évesen lett öngyilkos az egykori nyuszilány! - Fotók

Előtte állt még az egész élet, a saját démonjai azonban felülkerekedtek. Most kiderült, esélyt sem adott magának a túlélésre.

2011 márciusában választották meg a hónap nyuszilányának, fényes jövő állt előtte. A következő évben derült ki, hogy a fiatal szöszi nyuszilányt terrorban tartotta az akkori párja, sőt, bántotta is őt. Lane Garrisont le is tartóztatták. Az ezt követő években a modell megpróbálta újjáépíteni az életét és karrierjét, a mostani tragédia azonban a bizonyíték rá, sajnos sikertelenül. A fiatal nő áprilisban 33 évesen hunyt el - öngyilkos lett.

via GIPHY

A szörnyű hírt Ashley családja közölte a TMZ-nek: április 15-én, Austinban, az otthonában lett öngyilkos. Csak két nappal később találtak rá a holttestére, miután egy barátja értesítette a rendőrséget, nem éri el őt, hiába próbálja. A lány búcsúlevelet hagyott hátra, most pedig az is kiderült, hogyan vetett véget az életének. A TMZ rendőrségi jegyzőkönyvek alapján tette közzé, Ashley egy fegyvert vett a szájába, majd meghúzta a ravaszt.

Embertpróbáló éveket zárt le így, amelyekről már korábban is beszámoltunk!

Képekben egy karrier és a tragikus vég!

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra