Drámai hír érkezett Maddie-ről! - Elszólta magát a gyilkos - Fotók

Nincs egy hete, hogy kiderült, meglehet a férfi, aki Maddie elrablásáért lehet felelős, most máris itt a lesújtó fejlemény.

Alig volt három éves, amikor egy portugáliai nyaralóból nyom nélkül eltűnt Maddie McCann, néhány napja azonban ismét rendre a címlapokon a kislány ügye. Nem véletlen. A hatóságok látkókörébe került egy 43 éves német férfi, és egyre biztosabbak benne, ő lehetett a kislány elrablója. A férfi korában is többször volt elítélve, jelenleg egy 72 éves amerikai nő ellen elkövetett erőszak miatt ül börtönben, sőt, egyre-másra kerülnek előt lehetséges áldozatok, akiknek az eltűnéséért ő lehet a felelős.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

find madeleine mccann ✨ (@lookformaddie) által megosztott bejegyzés,

Ami azonban a leginkább lázban tartja a világot: most kiderült, az eltűnése után 3 héttel látták a kis Maddie-t egy étteremben a férfival, majd egy lakóautóba szálltak. Azonban lesújtó hír is érkezett. Megszólalt egy nő, aki 6 éve egy étteremben dolgozott együtt a feltételezett elkövetővel. "Madeleine meghalt – állította Christian, majd hozzátette, hogy nagyon gyorsan el lehet tüntetni egy testet" – mondta el a Lenta nevű nő a Bors híre szerint.

Ha ez valóban igaz, akkor már csak az a kérdés, hol lehetnek az akkor négyéves Maddie földi maradványai.

Íme a férfiről kiadott kép és az ügy részletei!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra