Előkerült egy felvétel, amiben Petics Kristóf a végrendeletéről beszél! - Videó

Vasárnap lesz két hete, hogy elhunyt, keddeb utolsó útjára kísérték Petics Kristófot. Most egy nem mindennapi videó került elő ról.

Édesanyja, húga és egy barátnője talált rá Petics Kristóf holttestére május 24-én, vasárnap Újfehértón, a kisrétköri tóban. Az énekes halálának körülményei máig tisztázatlanok, apja szerint baleset okozhatta a fiú halálát. Kristóf ugyanis három nappal később írt volna alá egy szerződést a TV2-vel, hetek óta lelkesen készült a visszatérésre. 

Most egy különös videó zavarja meg a gyászt: Kristóf a végrendeletéről beszél benne! 

Íme a tragédia részletei!

Egy zenekari próbán készülhetett az a felvétel, amelyen az énekes a végakaratát részletezi. „Ne hozzatok virágot. Utálom. Ne hozzatok csokit sem, nem szeretem. Nem kérek semmit, csak egy kis fűzfát, és öntsetek egy kis alkoholt a földre, ahol eltemetnek. Ne a fűzfára, mert attól kirohad. Azt akarom, hogy mindenki igyon a temetésemen. Mindenki kivétel nélkül igyon abszintot. B.sszatok be, mint a szemét. A zenekar nem kaphat másik énekest, hanem minden számát egy meglévő zenekar énekesére átdolgozzátok. Mert az úgy menőbb…” – magyaráza a felvételen, amiről az acnews.hu írt először.

Címlapfotó: Instagram/dr.gilbertheart

24 óra