Közellenségek: 3 éve fogadták örökbe az autista kisfiút, most megrázó hírt közöltek - Fotók

Rég kavart ekkora viharokat az interneten bármi is: egy influenszer-házaspár három éve fogadott örökbe egy autista kisfiút. Most egész egyszerűen visszaadták.

Az elmúlt napokban az egész világot bejárta a történet, és komoly viharokat kavar. A népszerű Youtuber, Myka Stauffer és a férje három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy örökbe fogad egy kisfiút. Egy autista, kínai gyermekre esett a választásuk, akit négy saját gyermekük mellett békében, szeretetben neveltek éveken át. Huxley a család életének aktív részese lett, videóikban, posztjaikban rendszeresen szerepelt, nagyon sok rajongót és elismerést hozott a családnak.

via GIPHY

És most jön a megdöbbentő fordulat. A pár nemrég egy videóban jelentette be, úgy döntöttek, a kisfiút visszaadják. Myka és férje igyekezett érthetően meg is magyarázni, miért döntöttek így, sőt, az ember hajlamos is lenne egyetérteni velük és megérteni őket, de az internetes közönségüknek nem sikerült egy emberként mögéjük állniuk. Talán éppen annak is köszönhetően, hogy éveken át a kisfiúnak is köszönhetően nőtt meg a népszerűségük világszerte.

A pár magyarázatát ugyanakkor meg is lehet érteni! Kérdés csak az: te egyetértesz velük?

Íme a család megrázó videója és a magyarázat!

Címlapfotó: Youtube-Instagram/mykastauffer

24 óra