Kórházba került! Azonnal műteni kellett Erdélyi Tímeát! - Fotók

Októberben robbant a hír, Erdélyi Tímea újra szerelmes, most az is kiderült, egy műtéten van túl. Meglepő vallomást tett.

A Barátok közt Tildájaként ismerte meg az ország, majd 2002-ben távozott, és szinte ugyanezzel a lendülettel meg is választották Magyarország legszexibb nőjének. Erdélyi Tímea onnantól kezdve a színésznői karrierjét építette, egyik szerepet kapta a másik után, majd 2008-ban le is diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Október elején érkeztek örömteli hírek a színésznő kapcsán, újra rátalált a szerelem, akit már fel is vállalt a közösségi oldalakon. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tauz Nóra (@makeupbytauznora) által megosztott bejegyzés,

Most mindenki megdöbbent, ugyanis egy interjúból derült ki, Erdélyi Tímea egy műtéten van túl. A színésznő erről a kultura.hu-nak mesélt, az interjúból pedig az is kiderült, hogy Timi számára így egy héttel korábban kezdődött meg a karantén, és otthonában lábadozhatott. "Picit rendhagyóbban kezdtem ezt az időszakot, mint mindenki más, mert diagnosztizáltak nálam egy betegséget, amit nagyon gyorsan orvosolni kellett." - mesélte a portálnak a színésznő.

A szerelmét nyíltan vállaló színésznő további részleteket is elárult az interjúban!

Íme a színésznő vallomása és szerelme!

Címlapfotó: TV2

24 óra