Botrány, milyen házat venne 6 milliárdért Rihanna! - Fotók

A világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb énekesnője - úgy tűnik, szakítása után megvan, hol szedi majd össze magát. 6 milliárdot kell kicsengetnie.

Kilenc Grammy-díj már önmagában is becsületes teljesítmény, de hol lehet még a vég?! A barbadosi származású Rihanna még mindig csak 32 éves, és gyakorlatilag amihez hozzáér, arannyá változik. Nem csak énekesnőként, dalszövegíróként kell ma már vele számolni, rendre ő diktálja a divatot, nagykövet, influenszer, egy élő díva. Talán csak egy terület van, amiben még akadnak gondjai: a szerelem. Néhány hónapja érkezett a lesújtó hír...

via GIPHY

Az ő párosuk talán a világ egyik legbefolyásosabb kettőse volt:  Rihanna és a szaudi dollármilliárdos, Hassan Jameel 2017-ben jött össze, és bár hivatalosan sosem jelentek megy együtt sehol, kapcsolatuk jól követhető volt éveken át. A szakításuk is, hiszen januárban az énekesnő barátnői is megerősítették ezt. Úgy tűnik, Rihanna már új életet tervez. Nem akármilyen házat nézett ki magának, ahol összekaparhatná magát.

Hatmilliárdot kell kicsengetnie ezért a Long Island-en lévő házért! Szerinted, megéri?

Íme Rihanna kiszemelt rejtekhelye. Sokak szerint elég puritán!

Címlapfotó: Porifmedia/RedDot

24 óra