Két hónapja kezelik a felismerhetetlen Amanda Bynes-t! Friss képet posztolt és reagált - Fotók

Aggódik a világ

Két hónapja kezelik a felismerhetetlen Amanda Bynes-t! Friss képet posztolt és reagált - Fotók

Testi és lelki roncs - és mindezt már ő maga sem hallgatja el. Amanda Bynes elismerte, hónapok óta kezelik. De arról is beszélt, mire készül...

A 2000-es évek derekán a világ egyik legismertebb tinisztárja volt, sorra kapta a főszerepeket a fiataloknak szóló mozikban. Akkor még a szakma is meg volt győződve róla, hogy Amanda Bynes egész életét a sikerek, a csillogás határozza majd meg. Aztán jött a szomorú valóság: Amanda képtelen volt feldolgozni a népszerűséget, elindult a lejtőn - a jelek szerint most tovább zuhan. Amanda a testét módszeresen alázta meg az elmúlt években, ami természetesen a lelkét is felaprította.

via GIPHY

Néhány hónapja aztán kiderült, újra szerelmes, a viág azonban akkor kapta fel igazán a fejét, amikor néhány hét ismeretség után a közösségi oldalán jelentette be, babát vár. A bejegyzése azonban hamar eltűnt, és vele együtt Amanda is, akiről hosszú hetek óta nem volt hír. Most van. A szebb napokat is megélt színésznő egy terjedelmes bejegyzésben vetett véget a találgatásoknak és elárulta, miért nem lehetett hallani róla régóta.

Hónapok óta kezelik, de nagy terveket szövöget! Friss képe azonban továbbra sem megnyugtató!

Hónapok óta először adott hírt magáról Amanda, elismerte, kezelik! Fotók

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra