Nem egyezkedik 50 ezerről - beszólt az influenszereknek Kelemen Anna! - Fotó

Kelemen Anna ismét kelemenannácskázott.

Azt csinál, amit akar. Ez így volt, így van és a jelek szerint így is marad. Kelemen Anna viszonylag későn csatlakozott a közösségi oldalakon aktív életet élő hírességek táborába, ugyanakkor így is tudott új színt vinni a közösségi oldalak ezerszínű világába. Ráadásul nem az a típus, aki úton-útfélen dob egy szelfit, hogy lássák, így ha ő tartalmat tölt fe a netre, annak általában van mondanivalója. Így történt ez most is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Anna sokadjára jelezte a világnak, ő nem az a típus, aki pénzért hajlandó bármit is kitenni. Ő egyszerűen azt teszi ki, amit szeretne. Azaz az oldala hűen tükrözi Annácskát. Most ismét megerősítette hitvallását, egy nem mindennapi képpel és poszttal.

"Eddig sem volt kérdés számomra hogy a közösségi oldalak a mai kor Lutra albumai egy újkori fénykép album azonnali, interaktív ha tetszik valami kapsz visszaigazolást!

Én a Kelemen Anna vagyok szórakozásból használom az Instagrammot nálam nem 50 ezerről egyezkedem! Amit szeretnék megosztani azt teszem. Minden fotóm vállalható nincsenek kereskedelmi megrendelt,berendezett láthatóan megélhetési posztok. Nemrég a Facebookra kitettem egy írást, látszik a számokon mekkora a kontraszt,de sok évem van abban hogy a naiva vagyok,részemről maradhat is így..." - szögezte le a kebelcsoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Címlapfotó: Instagram/kelemenannaofficial

 

24 óra