Döbbenetes kép a neten: David Beckham haja kihullott! - Fotók

Focistaként sem tartozott az átlaghoz, divatdiktátorként azonban szerintünk többre vitte. A hajától lassan végleg elbúcsúzhat a jelek szerint.

A Manchester United, a Real Madrid és a Los Angeles Galaxy játékosa is volt, és bizony, fényes karrierje során nyárt ezt-azt, ami a futballpályákat illeti. David Beckham tehetsége önmagában azonban nem feltétlenül lett volna elég ahhoz, hogy ilyen sokra vigye. Ő azonban összejött az akkor világhírű Spice Girls legszexibb tagjával, sokgyerekes családapa lett, és már a focipályán elkezdte hangsúlyozni különlegességét. Különleges frizurákkal...

via GIPHY

Hosszú, rövid, melírozott, irokéz - David Beckham frizurái hétről-hétre teremtettek trendet a focipályákon, és gyakorlatilag az egész világhra hatással lettek. Amióta szögre akasztotta a stoplist, már nem feltétlenül csak a hajával, különleges ruháival, gyerekeivel kerül főként a címlapokra. De nem most! A házi karantén és az otthoni tanulás hatására Beckham haja is megnőtt és ápolatlan lett, de felesége nemrég nullásgéppel tolta le.

Most, hogy nő, azonban van egy kis gond - mintha a fele ki is hullott volna!

Íme a megdöbbentő átalakulás - Beckham haja kihullott!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra