Nekiestek a rajongók: önálló életet él már Madonna fenékimplantátuma! - Fotók

Ha sokáig tart még az önkéntes karantén időszaka, nem zárhatjuk ki, Madonna végkép megsemmisíti magát. Most egy újabb fejezetet nyitott...

A saját maga szobrát dönti le a Pop koronázott királynője: Madonnáról az elmúlt hetekben már mi is többször megemlékeztünk, hiszen ő azon kevesek egyike, aki a bezártságnak köszönhetően teljesen elvesztette az önkontrollját. A Pop Királynője a közösségi oldalán ámokfutóként tesz mindent tönkre, amit évtizedek alatt felépített. És ami ennél is aggasztóbb, hogy szerelme, az alig 26 éves táncosfiúja látszólag ezekben a napokban még csak véletlenül sem siet a segítségére, hogy megakadályozza ezt. Most egy újabb fejezetet nyitunk az önmegsemmisítésében.

via GIPHY

Az elmúlt hetekben szinte naponta lehettünk szemtanúi, ahogyan Madonna arca és teste darabjaira hullik szét az önkéntes karanténban. Bár korábban soha nem verte nagydobra, ha plasztikai beavatkozásokra adta a fejét, mára ennek azonban már számtalan közvetlen bizonyítéka van - elég volt ehhez csak a közösségi oldalára feltöltött tartalmakat követni. Most csak annyit szeretett volna közölni, végre van remény, hogy a testéből hiányzó porc miatti fájdalmai enyhüljenek. És mindezt képekkel is illusztrála.

A rajongók azonban kiszúrták, Madonna hátsójában önálló életre szánták magukat az implantátumok. Elsöpörte a kommentcunami!

 

Madonna darabjaira esik szét - már nem csak az arca!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra