Emlékszel még Konta Barbarára? Így néz ki ma a gyönyörű anyuka! - Fotók

Több mint húsz éve már, hogy a nevét megismerte az ország, a férfiak pedig jó mélyen az eszükbe vésték. Konta Barbara ma is gyönyörű.

Huszonkét éve már, hogy feltűnt a képernyőn egy gyönyörű szemű, fekete hajú, csinos lány, akit Hoffer Eszterként ismert meg az ország. Persze, a tévénézők, - és elsősorban a férfiak - jó mélyen a fejükbe vésték az Esztert alakító színésznő, Konta Barbara nevét. Onnantól kezdve hosszú éveken át a legszexibb magyar színésznők, sőt, a legvonzóbb magyar nők listájának élvonalában szerepelt. Férfimagazinok ostromolták, hogy egy-egy fotósorozatot készíthessenek róla.

Aztán megdöbbent az egész ország, amikor néhány év múlva sok más szereplővel együtt Konta Barbi is távozott a sorozatból. A színésznő néhány éve a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok című műsorában tért vissza, akkor nyilatkozott is a múltról és életéről. "Éreztem, hogy az nem az én utam. Imádtam azt a hét évet, ami a sorozatról és a színházról szólt, de tudtam, hogy nekem váltanom kell. Mindezek nélkül viszont nem tudnám ennyire értékelni a mostani életemet. Nagyon boldog vagyok” - mondta akkor a Blikknek, és azt is elmondta, egy utazási irodában dolgozik, és filmes stábok útjait szervezi.

Barbi 2017-ben másodszor is anya lett - most pedig felbukkant a közösségi oldalon is! Gyönyörű anyuka!

Konta Barbi gyönyörű nő volt, és gyönyörű anyukaként is!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra