Kitálalt egy fotós Meghanról! A Harryvel való megismerkedése előtt lőtte róla ezeket a képeket! - Fotók

Már a Harryvel való megismerkedése előtt is voltak rigolyái Meghan Markle-nek - egy fotós beszámolójából drült ki most mindez. És a képek is nyilvánosak.

15 évesen már készült róla kép a Buckingham-palota előtt, sőt, azóta az is kiderült, korábban tudatosan keresgélt angol férfit maga mellé, hogy még ismertebb legyen. A többi azóta történelem: Harry herceg elvette, hercegnévé tette, majd a plyetkák szerint a nyomására hátat is fordítottak a királyi udvarnak, s immáron Amerikában építik tovább a karrierjüket. Ráadásul egy palotával is felérő luxusházban, amit a napokban szemeltek ki. A siker mindezek fényében garantált. Igaz, a múlt sokszor visszaköszön még majd az életükbe - most is.

via GIPHY

Most ismét gyülekeznek a viharfelhők a pár életének mesterségesen égszínkékre festett egén: felbukkant a színen egy fotós, aki közvetlen azelőtt dolgozott együtt Meghan-nal, hogy megismerte Harry herceget. Megdöbbentő dolgokat állított a férfi, aki egy lapnak készített sorozatot a volt hercegnéről. A színésznő már akkor 12 fős kísérettel érkezett a fotózásra, egy tucatnyi embert irányított és saját sminkest is vitt magával. Már akkor hercegnőként viselkedett. Mindezen túl szigorúan kikötötte, hogy a lábát nem szabad fotózni. Hogy miért? Azóta ez is kiderült.

A Meghanról készült képek most nyilvánosságra kerültek - íme a Harry előtti korszak utolsó sorozata!

Íme Meghan testi hibája és az utolsó civil fotósorozat!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra