Ötmilliárdos álom: Tom Hanks szomszédja lesz ebben a házban Meghan és Harry! - Fotók

Korábbi hírek egy másik villáról szóltak, a jelek szerint Meghan nem nyugszik: Ben Affleck és Tom Hanks szomszédja lehet - nem mindennapi házat vetet magának Harryvel.

Április 1-től már nem a királyi család tagja Meghan Markle és Harry herceg, de már hetek óta tény, nem kell aggódniuk azért, hogy közpénzek nélkül maradtak. Meghan a Disney-nél már szinkronszerepet is kapott, ömlenek a filmes ajánlatok a párhoz és egy könyv kiadásáról is szólnak a hírek. Alig egy hónapja az is kiderült, ideiglenes kanadai otthonukból hová költöznek majd, most azonban újabb fordulatot vett ez az ügy, hiszen kiderült, Meghan inkább Ben Affleck és Tom Hanks szomszédja lenne. Nem akármilyen házat nézett ki magának.

via GIPHY

Néhány hete röppent fel a hír, Meghanék egy malibui luxusvillába tehetik át a székhelyüket. Már akkor sejteni lehetett, van mit a tejbe aprítaniuk, hiszen az ingatlant 20 millió dollárért, azaz több, mint 6 milliárd forintért hirdette meg volt tulajdonosa. Hogy megköttetett-e az üzlet? - nem valószínű, hiszen friss sajtóhírek szerint Meghanék most Tom Hanks szomszédjai lennének. Egy milliárddal olcsóbban, egy óceánra néző luxusvillát nézett ki a volt hercegné.

A Halálos iramban című film producere a tulaj, nem sajnálta a pénzt és ötleteket ebből a házból! 

Ben Affleck, Tom Hanks és Meghan Markle - Harryék új otthona pazar!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra