És akkor Kylie Jenner 12 milliárdért megvette ezt a luxusvillát! - Fotók

A világ legfiatalabb milliárdosa, immáron második évben egymás után. Járvány ide, vagy oda, Kylie Jenner most zsebbe nyúlt és vett egy luxuskarantént, hogy ne otthon vészelje át ezt a nehéz időszakot.

Saját magát buktatta le a világ legfiatalabb milliárdosa, Kylie Jenner: a valóságshowból híressé lett sztár bikinis képeket kezdett el megosztani magáról, a szakavatott szemek azonban kiszúrták, hogy ezek nem az otthonában készültek. Nem is lenne ezzel semmi baj, hiszen Kylie hajlamos súlyos tízmilliókat is kifizetni egy-egy luxusvilláért, ha épp nyaralni támad kedve, de a jelek szerint megunta, hogy ezekről a helyekről mindig haza kell mennie.

Ezzel a poszttal azonban lebuktatta magát:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kylie ? (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Most azonban valami egészen másról van szó. Oknyomozó újságírók pillanatok alatt azonosították be azt a luxusvillát, ami Kylie legfrissebb posztjaiban szerepel. S mivel nagyon hamar kiderült az is, hogy a ház nemrég az eladó ingatlanok között szerepelt, így már szinte csak össze kellett rakni a mozaikot és meg is van a friss hír. Hét hálószoba, tizennégy fürdőszoba, medence,...

Íme Kylie Jenner 12 milliárdért vett luxuskaranténja!

Íme a 12 milliárdps karantén - Én átvészelnéd a járványt?

Címlapfotó: Instagram/kyliejenner

24 óra