Félelmetes alak tűnt fel a TikTok-os táncvideójában - újabb bizonyíték került elő! - Videó

Futótűzként terjedt pár napja ennek a fiúnak a TikTok videója, rejtélyes lény tűnt fel az ottjonában. Most új videót tett közzé az esetről.

Reuben azon milliók egyike, aki a koronavírus-járvány miatt hetek óta otthona rabja. A fiatal srác természetesen eljutott arra a szintre is, amikor a sorozatnézés, és nassolás helyett úgy döntött, csinál egy új videót is a közösségi oldalára. Nagy tánctudást sem igényel már egy ilyen videó elkészítése, hiszen az applikáció adta szerkesztési lehetőségeknek köszönhetően szinte mindenkiből profi rendező és vágó vállhat.

via GIPHY

Reuben videója azonban nem ezért lett világhírű, hiszen egy tehetségkutatóban a tudásával valószínűleg már az első rostán elvérzik. Miután feltette a videóját, az internetezők szúrták ki azt a nyugtalanító tényt, hogy a felvételen feltűnik egy különleges alak is. Egyetlen pillanatra, de határozottan jelzi a jelenlétét, amiről a fiú nem is tudott. Miután a kommentek záporozni kezdtek a videó alatt, ugyanis ő is megnézte a felvételt, majd ereiben meghűlt vérrel közölte: egyedül volt otthon! Márpedig a lépcső tetején feltűnt valaki/valami!

De akkor ki lehet ez ott a felvételen, és mit csinált valójában? Szellem? Földönkívüli?

@reubix_cube

lmao i’m home alone so i learned a tiktok dance. lov u doja but what has my life come to? ##musiclives ##positivevibes ##sayso ##qurantine ##boredathome

♬ Say So - Doja Cat

A Fiúnak sokan nekiestek, hogy egy egyszerű macskával csinál nézettséget - most egy új videót tett közzé, hogy cáfolja ezt!

Kattints a bizonyítékért!

24 óra