Ez karantén? Neymar ezen a 3 milliárdos birtokon "raboskodik"! - Fotók

Minden idők legdrágább játékosa, akinek most több mint egymilliárdot kínál a klubja havonta. Csoda, hogy ilyen helyen vészeli át a járványt?

Tizenegy éves volt, amikor a Santos szerződtette, 18 évesen pedig már egy meccsen szerzett öt gólt a brazil kupa nyolcaddöntőjében. Ugyanebben az évben 19 bajnoki meccsen 14 gólt szerzett, bajnok lett és a legjobb játékosnak járó díjat is megkapta. Nem csoda, hogy 21 éves korában leigazolta a Barcelona, 5 évre írt alá, Bajnokok Ligáját is nyert. 2017-ben aztán nagy botrányt okozott, amikor szerződést bontott és a Paris SG-hez igazolt. Hihetetlen összeget fizettek érte, 222 millió eurót, mai árfolyamon közel 79 milliárd forintot.

via GIPHY

Öt évre szóló, évenkénti 38 millió eurós fizetéssel járó szerződést kínál brazil futballsztárjának, Neymarnak a Paris Saint-Germain - röppent fel a hír a napokban, ami annyit jelent, hogy éveken át több mint havi egymilliárd forintot tehetne zsebre a 28 éves brazil labdazsonglőr. És ebben még nincsenek benne a reklámszerződések, amik hasonló méretű pénzkupacot hoznak folamatosan a konyhára. Mindezek fényében szinte szerény, 3 milliárdos birtokán kell, hogy átvészelje Neymar a koronavírus-járványt.

Itt nem kell kiszaladnia a boltba kenyérért, de kedvére sportolhat is - bármit!

Íme Neymar luxuskaranténja - nem hiszel majd a szemednek!

Címlapfotó: Instagram/neymarjr

24 óra