Nem örül, de lebuktak: ezzel a 22 éves sráccal jár Kate Beckinsale! - Fotók

Budapesten ismerte meg az első nagy szerelmét, az utóbbi években pedig huszonéves ropogós fiatalemberek oldalán tűnik fel. Kate Beckinsale 46.

A második évezred elején indult be igazán a karrierje, bár már addig is több éves tapastalat volt a háta mögött. Aztán jött a Pearl Harbor, amiben igazi világsztárok oldalán játszhatott, majd a 2002-ben Budapesten forgatott Underwolrd, amelyben főszerepet is kapott. Ez az alkotás azért is lett emlékezetes a számára, mert itt ismerte meg élete első nagy szerelmét, aki ellett éveket húzott le. Bizony, a film rendezőjével több mint 11 évet húzott le, de 2016-ban szakítottak. Azóta Kate Beckinsale a jelek szerint igyekszik mindent bepótolni, ami kimaradt.

via GIPHY

Bizony, a 46 éves hollywood-i csillag az utóbbi években már nem csak a szakmai sikerei és lélegzetelállító ruhái iatt kerül az újságok címlapjára. Szakítása óta már sokadik alkalommal tűnik fel fiatal fiúk oldalán. Ezek a kapcsolatok nem tartanak túl soká, mégis, úgy turbékol velük az utcán, a közösségi oldalakon, mintha a véget nem érő szerelmeket találta volna meg. Legutolsó két kapcsolata egy-egy 23 éves srác volt...

...most egy 22 éves szívtipróval bukott le a színésznő!

Paparazzi leplezte le új, 22 éves pasijával!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra