Koronavírusos a TV2 időjósa, Barta Sylvia

Férjével és gyerekeivel sem érintkezik Bartha Sylvia, akinél koronavírust diagnosztizáltak.

Újabb magyar hírességről derült ki, elkapta a koronavírust. A TV2 időjósa azonnal értesítette a munkahelyét és önkéntes karanténba vonult. Barta Sylvia szervezete ráadásul le is gyengült: nem érezte jól magát, erőtlenné vált, köhögött, ami jócskán megijesztette - írja a Bors

"Ízületi fájdalmaim és lá­zam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza. Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk a családommal. Fel sem merült, hogy elkaphatom. Azonban egy idő után mégis elkezdtem gyanakodni, felhívtam az orvost, és a tesztet szükségesnek ítélte meg. Sajnos pozitív lett, és erről vasárnap értesítettem is a TV2-t" – mondta a Borsnak Barta.

Az időjós három hete nem járt emberek közt, de biztonságban érzi magát. "A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik. A TV2 szigorú biztonsági protokollja miatt nem tudom, mikor dolgozhatok újra, de most nem is ez a lényeg! Szeretnék újra teljesen egészséges lenni, ezért mindent megteszünk, és minden erőmmel erre koncentrálok" – mondta a csinos kétgyermekes édesanya.

Címlapfotó: TV2/Mokka

24 óra