Kiderült a valós ok: ezért fogyott le drasztikusan Adele! - Fotók

Hetek óta aggódik a világ a népszerű énekesnőért, aki rövid idő alatt fogyott legalább 40 kilót. Most kiderült a valós ok.

Az elmúlt hónapokban Adele nem az új slágereivel, hanem fantasztikus, egyben ijesztő átalakulásával került rendre a címlapokra. Az már ősszel kiderült, hogy az énekesnő magánélete romokban. 2016-ban teljes titokban ment férjhez szerelméhez, Simon Koneckihez, megromlott kapcsolatukat azonban hiába próbálták meg megmenteni, kudarcot vallottak. "Tavaly szeptemberben Adele beadta a válási papírokat, és már nem volt visszaút. Közös kisfiuk, Angelo 2012-ben született, ám egyelőre nem tudni, a különválás után kinél maradhat a nyolc éves kissrác. 

via GIPHY

A válási procedúra, az egyedüllét és a bizonytalanság bizonyára megviselte az énekesnőt, ami sajnos nemcsak az arcára ült ki, de testén is látszik." - írja a Femcafe.hu. A mindig formás és kerekded idomokkal bíró tehetséges művésznő az elmúlt hónapokban szinte csontsoványra fogyott. A rajongói közt már az a pletyka is szárnyra kelt, hogy egy betegség állhat a háttérben a lelki megpróbáltatások mellett. A találgatásoknak azonban vége...

Most elárulták az énekesnő féltett titkát, ez áll valójában a drámai fogyása hátterében!

Ismerőse fecsegte ki Adele fogyásának titkát - Fotók

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Forrás: Joy

24 óra