Bréking! 10 milliós nyomravezetői díj az eltűnt anyáért - egyedül hagyta a gyermekét!

Megölhették

Bréking! 10 milliós nyomravezetői díj az eltűnt anyáért - egyedül hagyta a gyermekét!

26 évesen hagyta egyedül az albérletében a gyermekét, azóta sem került elő.

Egy rejtélyes üggyel kapcsolatban adott ki közleményt a készenléti rendőrség a police.hu-n: K. Judit 2006. július 21-én, az esti órákban ment el szentesi albérletéből, úgy, hogy a szentesi albérletében hagyta kétéves gyermekét. A rendőrség a nyomozás során birtokukba jutott információk alapján azt mondja, a nőt megölték. A Blikk korábbi híre szerint azért is különös a nő eltűnése, mert az eltűnése napján a kuvasz kutyájukat megmérgezték, kislányát, Diánát pedig DVD-zés közben találták meg. A lejátszás végtelenítettre volt állítva.

Az országos rendőrfőkapitány most bruttó 10millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

"Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli." - írja a Blikk.hu. A díjkitűzés visszavonásának jogát az országos rendőrfőkapitány fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál, illetve bármelyik rendőri szervnél. Névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a KR NNI – munkaidőben hívható – 06-1-550-2428 telefonszámán, vagy a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra