Magyar zenekar gitárosa a tatabányai családirtó - Megrázó képek

Megölte a két fiát, majd magával is végzett M. Ferenc. A férfi mérnökként dolgozott, és egy metálzenekar gitárosa volt.

Az egész országot sokkolta a hír: péntek délelőtt egy tatabányai férfi megölte a 7 és 9 éves fiát, majd magával is végzett. A férfi a tragédia előtt összeveszett a párjával, a nő elment otthonról. Mire visszaért, a férfi megölte a gyermekeiket, majd magát. "Az édesanya, Adrienn, sokkot kapott, magán kívül sikongatott halott fiait látva. Az összeroppant asszonyt a mentők kórházba szállították."  - írja a Bors.

Megrázó képeket osztott meg a rendőrség!

A párt nyugodt, diplomás, értelmiségi embereknek ismerték, akik a gyermekeikért élnek. "Elképzelni sem tudjuk, mi történt. Adrienn sem véletlen hagyta nyugodtan a gyerekeket az apjukkal, soha, még csak hasonlóra sem volt példa a családjukban. Feri még csak hangosan sem szólt a gyerekekre, nemhogy valaha kezelt emelt volna bármelyikőjükre" – szögezte le egy szomszéd a lapnak. 

Az MTI szerint M. Ferenc korábban pszichiátriai kezelés alatt állt. Nem kizárható, hogy valamilyen kóros elmeállapot állhat a borzalom hátterében.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Police.hu

24 óra