Megrázó videó! Megölte, majd elásta a barátnőjét ez a szegedi nő!

Vádat emelt az ügyészség azzal a nővel szemben, aki meggyilkolta, majd elásta barátnőjét, ezt követően egy évig élt az otthonában.

Befogadta a szeged-tápéi otthonában barátnőjét az a nő, akit egy vitát követően a nő egy nadrágszíjjal, majd kézzel fojtott meg 2017. májusában. "A vita során mindketten kölcsönösen, több alkalommal, ököllel testszerte megütötték, illetőleg megrúgták egymást, a vádlott ütéseinek egy része sértett fejét érte. A verekedés során a vádlott a hason fekvő sértettet egy nadrágszíj segítségével fojtogatni kezdte, majd puszta kézzel tovább szorította a nyakát, melynek következtében a sértett megfulladt, és életét vesztette." - írja az ügyészség a honlapján, és megdöbbentő rszéleteket is közölnek arról, hogy próbálta meg eltüntetni a holttestet.

A nő a sértett holttestét a lakóházból kihúzta a kertbe és az udvarban lévő medence céljára kiásott, mint egy 25-40 cm mélységű üregbe helyezte, majd lepedővel, bambuszdarabokkal és forgáccsal letakarta. Ezt követően a holttestet grillgyújtó folyadékkal leöntötte és meggyújtotta, majd miután a test összeégett, csemperagasztó folyadékkal leöntötte, betemette és a terület fölé sziklakertet emelt.

A meggyilkolt nő szegedi lakásában lakó albérlőtől ezt követően ő vette át a bérleti díjat és azt mondta neki, a tulajdonos börtönbe került. A nő ellen többek között emberölés és nagyobb kárt okozó csalás bűntettével is vádat emeltek.

Címlapfotó: Police.hu

24 óra