Harry hercegből csinált viccet Brad Pitt a BAFTA-gálán - Videó

"Bátornak" nem neveznénk: Brad Pitt nem volt ott, de üzent - és eléggé csipkelődős lett.

Vasárnap adták át Londonban a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia díjait, ahol a világsztárok színe-java felvonult a vörös szőnyegen. Persze, mindenki azért így sem tudott ott lenni és akadt közöttük olyan is, aki díjat is vehetett volna át. Brad Pitt mindenesetre így is gondoskodott róla, hogy beszédtémát szolgáltasson: Harry herceget vette a szájára, nagy derültséget okozott....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Ráadásul mindezt úgy, hogy az eseményen viszont jelent volt Harry bátyja, Vilmos herceg, és Katalin hercegné is. Brad Pitt a Volt egyszer egy Hollywood című filmben játszott együtt Margot Robbie-val, és ezúttal őt kérte meg, hogy olvassa fel azt a papírra vetett szöveget, amit erre az alkalomra készített.

"Hé, Nagy-Britannia! Ahogy hallottam, te is szingli lettél, üdv a klubban" 

- utalt a Brexitre a sármos színész, majd Margot Robbie a második, személyeskedő poént is elsütötte. "Brad még azt is mondta, Harrynek fogja nevezni a díját, mert nagyon izgatott amiatt, hogy az Egyesült Államokba vigye őt" - idézte a Blikk Brad Megxit-re való utalását, ami Harry és Meghan királyi családból való kilépésére volt a csattanó.

Vilmos herceg és Katalin hercegné is mosolyogtak, majd tapsolni is kezdtek. Bár látszólag azért nem lehetett ilyen könnyű kezelni ezt a helyzetet.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra