Bréking! Letöltendő börtönt kértek Győzikére!

Rövidesen jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt áll majd bíróság elé Győzike, akinek most egy újabb ügyére derült fény. Letöltendő börtönt kérnek rá. 

Az ATV szúrta ki január elején, hogy vádat emeltek Gáspár Győző ellen. A vádirat szerint a showman 2012 és 2016 között "több nagy értékű személyautót hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta, az értékesítéshez kapcsolódó közterheket azonban nem fizette meg. Összesen tizenkilencmillió forinttal károsította meg az államkasszát." A lap szerint Győzike az eljárás alatt a kárt teljes egészében megtérítette. A vádiratban az ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozza.

De ez már a múlt! Újabb ügyre derült fény!

Az RTL Fókusz mai riportjából kiderül, a showman ellen egy újabb eljárás folyik, jelenleg még csak nyomozati szakaszban. Alig értek haza a külföldi utazásukról Győziék, egy bírósági levél várta otthon a családfőt. "Volt folyamatban egy másik ügye, ennek az a lényege, hogy Győzőnek volt egy családi menedzsment cége, ez a cég szerződött a különböző produkcióknál. Itt költségelszámolások történtek és ebbe kötött bele az ügyészség, ezekbe a költségelszámolásokba és azt mondta, hogy ezek a költségek szabálytalanul vannak elszámolva" - mondta az ügy kapcsán Erdei Zoltán, Győzike ügyvédje.

Győzikére az új ügyben letöltendő börtönbüntetést kér az ügyészség.

Címlapfotó: RTL/ScreenShot

24 óra