Hátborzongató! Nyakon szúrta a volt barátnőjét András - Videó

Így kapták el a férfit

Hátborzongató! Nyakon szúrta a volt barátnőjét András - Videó

Egy lakatos próbált segíteni a megtámadott nőnek, de hiába.

Megrázó bűncselekmény szemtanúja volt egy épp a munkáját végző lakatos, akit a nő szombat kora este fogadott a lakásán, hogy zárat cseréljen. A rendőrség közleménye szerint ekkor jelent meg az otthonánál a volt párja, durva véget ért a látogatása.

"2020. január 3-án 19 óra 45 perc körül egy férfi, volt barátnője XI. kerületi Menyecske utcai lakásához ment. A nő a férfit a lakásba beengedte, de ezt követően szóváltásba keveredtek.

A férfi érkezését megelőzően a lakásban tartózkodott egy lakatos is, aki a nő kérésére éppen a bejárati ajtó zárját cserélte le. A férfi a nőt ütni kezdte, ekkor azonban a szakember a nő védelmére kelt, de ennek ellenére a támadónak így is sikerült a nőt egy késsel többször megszúrnia, majd elmenekült.

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói a 38 éves budapesti M. Andrást fél órán belül Budapesten, az V. kerületben egy Akadémia utcai lakásban elfogták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói M. Andrást emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra