67 éves párjának szült a 30 éves modell - Ez történt azóta! - Fotók

Szerepelt Justin Bieber klipjében, az Instagramon közel kilencszáz ezren követik, amióta gyermeket szült szerelmének, sokan ostorozzák. 

A szerelem nem ismer határokat - tartja a mondás, amiben a jelek szerint csak nagyon kevesen hihetnek valójában. Legalábbis ez a gondolatunk támadt fél éve, amikor megnéztük az akkor alig huszonkilenc éves Xenia Deli oldalát. A moldovai szépség neve ismerősen csenghet a Justin Bieber-rajongók számára, ő volt ugyanis az a lány, aki szerepelhetett a What Do you Mean? című sláger klipjében, és heves szexjelenetnek lehetett részese a tinilányok kedvencével.

Fotó: Youtube/ScreenShot

Azóta persze már eltelt jó pár év, és a fiatal lány megtalálta az igaz szerelmet is. Xenia párja egy 67 éves, multimilliárdos egyiptomi üzletember. Csak az esküvőjük 300 millió forintba került, és azóta megszületett a közös gyermekük is. Terhessége alatt a lány nagyon sokan bántották. Multimilliárdos. Csak az esküvőjük 300 millióba került. És most már közös gyermekük is van. Xenit sokan aranyásónak kiáltották ki, sok bántást kapott az interneten, és sok követőjét el is vesztette. A nehezén talán túl van...

Végre megmutatta gyermekét és kiderült, hogy néz ki a szülés után!

Íme Xenia sokak szemét szúró élete és a szerelme!

Címlapfotó: Instagram/xeniadeli

24 óra