11 év után távozott - Így búcsúzott a TV2 sztárja! - Fotó

Szerdán este láthattuk utoljára - elbúcsúzott.

Újabb meghatározó karakter távozott Csillagkútról. Az idei évben ő már a sokadik, aki elbúcsúzik a Jóban Rosszbantól, az elsők között a volt szépségkirálynő, Kárpáti Rebeka, majd a Deka karakterét alakító Takács Zalán intett búcsút a sorozatnak. És bár a szülése után visszatért Nagy Adri, a Bodolai Orsit alakító Braghini Rozina is elment.

Most Legerszki Krisztina is elment - egy robbanás után vesztette el életét az általa alakított Pongrácz Barbara!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha ezt a posztot olvassátok, immáron végleg kiderült, hogy Barbara elbúcsúzott Csillagkúttól, elbúcsúztam a sorozattól. Ezt a posztot közvetlenül azután írom, hogy megnéztem Barbara temetését. Nagyon méltó búcsújelenet. Köszönöm az íróknak és a kollégáimnak a munkát és érzékenységét, ahogy ezt a jelenetet megformálták. Köszi srácok, Szívzsebre vágtam! Na de haladjunk szépen sorjában. Drága Nézőink elsőként hozzátok szólok! Köszönjük, hogy vagytok nekünk!Három dologért vagyok igazán hálás értetek! 1.Köszönjük a mindennapos meghívást (úgy délben és este 8körül☺️ a nappalitokba(vagy ahol a tv van), ahol nap-nap után figyelemmel követtek bennünket! Köszönjük a megtiszteltetést, hogy valamilyen szinten részesei lehetünk a mindennapjaitoknak!Köszönjük a hitet Csillagkútban!! 2. A sok jó szót, elismerést támogatást,öleléseket, mosolyokat, kis ajándékokat, amiket személyesen vagy üzeneteként, levélként kaptam tőletek az elmúlt 10 évben!Szívembe zártam mind. ❤️Köszönöm, hogy szerettétek Barbarát. Szerettétek a munkámat. De azoknak legalább annyira köszonöm, akik nem.Éppen ezért hármas pont—> 3. Köszi a kritikákat! (nem kíméltetek, de ok?) Amik néha fájtak, de hatásukra létrejöhetett olykor valami szemléletváltás vagy éppenhogy egy még erősebb hit magamban,hogy ok, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz ugyanúgy. Ez van. Az élet megy tovább ?✌️A szándék a fontos... Megvolt,jófajta.A többi mindenkinek szíve jóga.. Ja nem joga.Na mindegy is. Szóval köszönöm ezt is! Hálás vagyok, hogy meg adatott ez majdnem 11év Barbaraként! ❤️Nagyon sokat kaptam és tanultam ettől a szereptől! Kívánom, hogy ezen az új úton, amin elindultam sokatokkal újra találkozom majd?! Isten áldjon Mindenkit! Szép estét! Jó éjt! @jobanrosszban #jobanrosszban #supertv2 #köszönökmindent

Krisztina Legerszki (@legerszki_kriszti) által megosztott bejegyzés,

"Ha ezt a posztot olvassátok, immáron végleg kiderült, hogy Barbara elbúcsúzott Csillagkúttól, elbúcsúztam a sorozattól. Ezt a posztot közvetlenül azután írom, hogy megnéztem Barbara temetését. Nagyon méltó búcsújelenet. Köszönöm az íróknak és a kollégáimnak a munkát és érzékenységét, ahogy ezt a jelenetet megformálták. Köszi srácok, Szívzsebre vágtam!
Na de haladjunk szépen sorjában.

Drága Nézőink elsőként hozzátok szólok!

Köszönjük, hogy vagytok nekünk!Három dologért vagyok igazán hálás értetek!
1.Köszönjük a mindennapos meghívást (úgy délben és este 8körül☺️ a nappalitokba(vagy ahol a tv van), ahol nap-nap után figyelemmel követtek bennünket! Köszönjük a megtiszteltetést, hogy valamilyen szinten részesei lehetünk a mindennapjaitoknak!Köszönjük a hitet Csillagkútban!!

2. A sok jó szót, elismerést támogatást,öleléseket, mosolyokat, kis ajándékokat, amiket személyesen vagy üzeneteként, levélként kaptam tőletek az elmúlt 10 évben! Szívembe zártam mind. Köszönöm, hogy szerettétek Barbarát. Szerettétek a munkámat. De azoknak legalább annyira köszonöm, akik nem.Éppen ezért hármas pont—>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krisztina Legerszki (@legerszki_kriszti) által megosztott bejegyzés,

3. Köszi a kritikákat! (nem kíméltetek, de ok) Amik néha fájtak, de hatásukra létrejöhetett olykor valami szemléletváltás vagy éppenhogy egy még erősebb hit magamban,hogy ok, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz ugyanúgy. Ez van. Az élet megy tovább. A szándék a fontos... Megvolt,jófajta.A többi mindenkinek szíve jóga.. Ja nem joga.Na mindegy is. Szóval köszönöm ezt is!

Hálás vagyok, hogy meg adatott ez majdnem 11év Barbaraként! Nagyon sokat kaptam és tanultam ettől a szereptől! Kívánom, hogy ezen az új úton, amin elindultam sokatokkal újra találkozom majd! Isten áldjon Mindenkit! Szép estét! Jó éjt!"

- írta a színésznő a közösségi oldalán.

Címlapfotó: TV2

24 óra