Megszületett a döntés: fontos közleményt adott ki L. L. Junior!

Közleményben tudatta a rajongóival L. L. Junior és volt párja, Csilla, döntötek közös gyermekük sorsáról.

Úgy tűnik, sikerült békés úton rendezniük a nézeteltéréseiket, és kizárólag közös gyermekük, Lacika érdekeit szem előtt tartva meghozták a döntésüket. L. L. Junior egy közleményt tett közzé, amiből kiderül, mindenben megállapodtak Csillával.

„Szeretnèk mindenkit tájèkoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást. Kizàrólag a gyermekem érdekeit, jövőjèt, és boldogsàgàt néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukàval felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten nálunk lesz Lacika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról. Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben!

Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl, ès bàr a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnèk a felesègemmel, Kingàval és a gyermekemmel nyugodt családi èletet èlni. Életünk legszomorúbb karàcsonya elè nèzünk, de Lacikànak mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbè varàzsoljuk a szeretet ünnepét.

Kellemes Ünnepeket kívànunk mindenkinek és köszönöm a sok szeretetet és tàmogatást amit az elmúlt hónapokban kaptam!”

- írta a közösségi oldalán a népszerű énekes.

Címlapfotó: Instagram/l.l.junior

24 óra