Bréking! Súlyos autóbalesetet szenvedett Győzike és családja! - Fotók

Tar és Mátraverebély között ütköztek.

Súlyos autóbalesetet szenvedett Győzike és a családja szerdán este. A Blikk híre szerint a showman, a felesége, Bea asszony és kisebbik lányuk, Virág utazott az autóban, amikor balesetet szenvedtek a 21-es úton.

"Bea vezette az autót, amikor belénk jöttek. Szerencsére mindannyian jól vagyunk, megvizsgáltak minket a kórházban, de hajnalban haza is engedtek minket"

– mondta a Blikknek szűszavúan Győző.

Íme a baleset sokkoló képei!

A rendőrség honlapján is beszámolnak egy balesetről ami szintén a 21-es főúton történt a tari elágazó közelében. Közleményük szerint hárman is megsérültek.

"Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 21-es számú főúton, a tari elágazó közelében 2019. november 26-án 21 óra 30 perc körül. A jelenlegi adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két személygépkocsi a négysávos főút Salgótarján felé vezető oldalán. A balesetben az elsődleges adatok alapján három személy sérült meg." - írja a police.hu.

Csak feltételezni lehet, hogy egy és ugyanazon balesetről van szó. Az egyelőre azonban nem derült ki, kiksérültek meg és ki lehet a felelős a balesetért.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra