Erzsébet királyné tombol: magához kérette Meghan hercegnét!

Eleinte minden nagyon szépen indult, azóta ez már a második alkalom, hogy Erzsébet királyné magához hívatta Meghan hercegnét.

Mint ahogyan arról tavaly a TWN.hu is beszámolt, Erzsébet királynő azért is volt nagy tisztelettel Meghan Markle felé, mert az amerikai színésznő alaposan megváltoztatta Harry herceget. A királyi család egykori fekete báránya jó útra tért, köszönhetően a mindent elsöprő szerelemnek. Így maga mögött hagyta a botrányos éveket is, amikor az alkohol és nőügyei miatt kellett magyarázkodnia.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Alig több mint egy éve aztán már gyülekeztek az első viharfelhők. Egy akkori hír szerint ugyanis Meghan Markle egy időben azt mondogatta ismerőseinek, már megbánta, hogy igent mondott Harry-nek, leendő hercegnéként az élete ugyanis számos lemondással jár. Törölnie kellett a közösségi oldalait is, nem beszélve sok száz más szabályról, amit a királyi udvar tagjainak be kell tartania. Ekkor egyszer már Erzsébet magához kérette Meghant, azért akart elbeszélgetni vele, hogy mit hogyan kellene csinálnia, hogy a lehető legkevesebb gond legyen vele és belőle.

 

Meghan looking a bit somber after @serenawilliams defeat. ?

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Most újra gyülekeznek a viharfelhők: egy friss hír szerint Erzsébet királyné tombol, Meghan-nak így ismét jelenése volt előtte! 

Kattints a részletekért!

24 óra