VV Fanni-gyilkosság: rendőrök törtek rá hajnalban B. Lászlóra - Fotók

Újra rendőrök törtek rá a VV Fanni gyilkossági ügyében vádlott B. László-ra az otthonában...

Lassan két éve már, hogy a VV Fanni néven ismert valóságshowhősnek nyoma veszett. Novozánszki Fannit a rendőrség gyanúja szerint B. László ölhette meg. A férfivel szemben nyereségvágyból elkövetett gyilkosság miatt emelt vádat az ügyészség. A lány holtteste viszont a mai napig nem került elő, ugyanakkor a nyomozati anyagból állítólag egyértelműen kiderül, biztosan nem él.

A napokban újra rendőrök lepték el B. László otthonát - a hajnali órákban érkeztek!

B. László számos ponton hibázott a gyilkosság során. Kattints a részletekért!

Másodszor szálltak ki rendőrök Dunaújvárosba, a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László lakására. Először nyár közepén, esti zuhanyozás közben lepték meg, mert a lábán elhelyezett nyomkövető szökést jelzett, nemrég pedig random ellenőrzést tartottak a házi őrizetben lévő egykori sportolónál, miután napvilágra került: már nem gyanúsítják, hanem emberöléssel vádolják - írja a Bors.

A lapnak a vádlott nagybátyja mesélte el: B. László otthon volt és mindent rendben találtak. "Eszik, iszik, alszik és tanul. Leginkább az angol nyelvtudását finomítja, fejleszti, amit már az előzetes letartóztatása elején elkezdett" – árulta el dr. Brodmann Péter a Borsnak.

Az ügyészség egyébként néhány hete közleményben tudatta, vádat emeltek a férfi ellen. Abból megdöbbentő részletek derültek ki a gyilkossággal kapcsolatban is.

"A vádirat szerint a vádlott, egy 35 éves férfi – miután a bűncselekményt megelőző időben sem állandó munkahellyel, sem rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, viszont költekező életmódja fenntartásához pénzre volt szüksége – elhatározta, hogy megkísérel rövid úton pénzt szerezni egy tévés valóságshow-szerepléssel ismertté vált nőtől, a sértettől. A vádlott hosszas próbálkozást követően 2017. november 20-ára beszélt meg egy találkozót a sértettel annak lakására. 

Amikor a sértett az esti órákban beengedte a férfit budapesti otthonába, a vádlott a lakásban lévő értékek megszerzése érdekében – a sértett halálába is belenyugodva – bántalmazta. A bántalmazás következtében a nő vérző sérülést szenvedett és magatehetetlen állapotba került. Ezt követően a vádlott a lakásban több értéktárgyat magához vett, illetve eltette a nő okmányait illetve olyan dolgokat, amelyekkel a sértett elutazásának látszatát keltette. A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd a még mindig magatehetetlen állapotban lévő sértettet kézben levitte az autóhoz, annak hátsó ülésére tette, és elhajtott a Budapest XIII. kerület, Cserhalom utcáról nyíló, a Rákos patak mellett húzódó elhagyatott szervizúthoz. Itt a férfi a korábbi bántalmazás következtében eddigre már életét vesztett sértett holttestét összekötözte és a gépkocsi csomagtartójába helyezte. A vádlott a járművel Siófokra utazott, ezt követően a holttesttel másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott, használaton kívüli régi kompátkelőhöz hajtott, ahol a testet a Dunába helyezte. A vádlott 2017. november 22-én további értékeket hozott el a sértett lakásából.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be a mai napon vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A minősített emberölést a törvény tíztől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel fenyegeti.

A vádlott jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll." - írjták akkor.

24 óra