Hatalmas örömhír közölt Hódi Pamela - Fotó

Elitalakulathoz csatlakozott a gyönyörű anyuka!

Magyarországon az ismert emberek közül csak nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy sikerült nekik ez - Hódi Pamela most harmadikként csatlakozott hozzájuk. Előtte csak két másik magyar hírességnek, a világszerte is ismert Palvin Barbinak és a a már nemzetközi porondon is bizonyító Dzsudzsák Balázsnak sikerült ugyanez. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Pamela népszerűségéről mindent elárul: 500 ezresre nőtt az Instagram-tábora!

"FÉL MILLIOAN AZ INSTAGRAM OLDALAMON!!! Megvan! Egyszerűen nem tudom szavakba önteni amit érzek! Annyira köszönöm Nektek! Nem számolgattam mennyien követnek, nem néztem az eléréseket, nem figyeltem milyen posztokra van szükség ahhoz, hogy tetszen másoknak az oldalam! Nem gondolkozom mit írjak most, csak írom az érzéseimet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Köszönöm, hogy miattam vagytok itt ennyien és nem csak azért, mert a gyermekkel árasztom szét az oldalam! Kb két éve annak, hogy eldöntöttem, nem posztolom és teszem ki állandó rendszerességgel a lányom lelkivilágát 1 mp-es like nyomásért, vagy egy kommentért! Pedig büszke vagyok, nagyon büszke a kicsikémre!

Nem foglalkoztam azzal milyen posztokkal leszek népszerűbb! Van hogy szép a fotóm van hogy kevésbé , van hogy megszerkesztem hogy igényesebb legyen, van hogy posztolom úgy ahogy van, van hogy alig várom hogy kitehessek valamit, van úgy hogy semmi kedvem és nem osztok meg semmit 3 napig is akár! Egyszerűen csak adtam és adom azt aki vagyok! Hódi Pamela!" - hálálkodott az édesanya.

Címlapkép: Instagram/hodipamela_official

24 óra