Nem bírt élni a húga nélkül: öngyilkos lett a 21 éves srác is!

Tíz hónapig bírta a testvére nélkül.

Mindkét gyermekét elvesztette egy angol édesanya. Tracey Beadle lánya tavaly decemberben akasztotta fel magát, testvére valósággal beleőrült az elvesztésébe. Már az elmúlt hónapokban is többször posztolt szeretett testvére kapcsán, arra valószínűleg azonban senki nem gondolt, hogy képtelen lesz feldolgozi a lány elvesztését és végzetes döntésre szánja magát. A 21 éves Dyllon-ra az otthonukban találtak rá holtan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

"A gyönyörű fiunk, Dyllon úgy döntött, túl kegyetlen számára ez a világ. Kísértette húga halála, nem tudott élni nélküle. Most már újra együtt vannak, és ez valamennyire megnyugtat" - idézte az édesanya Metronak adott nyilatkozatát a Blikk, az írásukból pedig az is kiderül: a fiú húga elvesztése után az iskolát is abbahagyta, pultosnak állt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

"Azt hiszem mindig is tudtam, hogy Dyllon megtenné ezt, hiszen tisztában voltam vele, hogy nem bír létezni nélküle. Egyedül csak azt reméltem, hogy tovább kitart. A világ egy sötétebb hely nélkülük." - mondta az anya.

A család szeretné, ha a gyerekek hamvait összeöntenék, így együtt nyugodhatnának mindörökre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra