Mobilja buktathatja le a VV Fanni-ügy gyanúsítottját - ezek voltak benne!

Az ügyészség vizsgálja a VV Fanni-ügy nyomozati anyagát, a lány feltételezett gyilkosát a mobiltelefonja juttathatja rácsok mögé.

Lassan már két éve lesz, hogy a valóságshowból megismert Novozánszki Fanni eltűnt. Azóta az is kiderült, hogy 2017. november 20-án az eszméletlen lányt az otthonából egy bizonyos B. László vitte magával. A férfit négy nappal később fogták el, a gyilkosságot tagadja. Fanni holtteste azóta sem került elő.

A Blikk információi szerint B. László vallomásában többek között azt állította, hogy az eszméletlen lányt valóban betette az autójába, pár percig furikázott vele, majd átadta egy számára idegen társaságnak. A találkozó helyét is megjelölte, mondván, a három férfival a Rákos-patak mellett találkozott. 

Ha az ügyészség vádat emel, az ügyet a bíróság tárgyalja majd, ahol előkerülnek azok a bizonyítékok, amelyek B. László bűnösségét is bizonyíthatják. "Az egyik legfontosabb várhatóan a férfi telefonja lesz, amit a lány 2017. november 20-i eltűnése előtt és után is használt." - írja a Blikk.  

Most kiderült, miket találhattak a férfi mobiltelefonjában!

Ezeket találhatták a férfi telefonjában a Blikk szerint!

24 óra