Megcsalta! Így vágott vissza a menyasszony a hűtlen vőlegényének!

A menyasszony az esküvője napján tudta meg, vőlegénye megcsalta. Nem hagyta annyiban...

Élete legszebb napjára készült Casey, akinek az igazi nevét kérésére nem hozták nyilvánosságra. A barátnőivel készült reggel óta, öltöztették, sminkelték, a haját készítették. Aztán olyan dolog történt, ami csak a nők rémálmában fordulhat elő...

Casey telefonjára váratlanul üzenet érkezett: "Én nem mennék hozzá. És te?"

A menyasszony azonnal félretett mindent és tovább olvasta az üzeneteket, amelyekben már képernyőfotók is megjelentek. Férje, Alex egy másik nővel folytatott levelezései. "A férfi a lány testét dicsérte, és olyanokat írt, hogy bárcsak a barátnője is olyan lenne, mint ő, mivel még sosem érzett senki iránt olyan különlegeset, mint ami közte és az ismeretlen nő között van. Ráadásul az üzenetekből egyértelművé vált, hogy többször is találkoztak már, és a férfi megcsalta Casey-t." - írta meg a joy.hu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

 

Casey azonnal tudta, nem fog hozzámenni szerelméhez, azonban kellően erős maradt ahhoz, hogy méltó bosszút álljon a férfin. A lány úgy vonult az oltár elé, mintha minden rendben lenne, majd váratlanul a násznép előtt elkezdte felolvasni Alex üzeneteit, amiket a másik nőnek küldött.

A férfi megalázottan rohant ki a templomból. Casey pedig rávette a násznép egy részét, a bulit tartsák meg, csak ne az esküvőjét, az őszinteséget ünnepeljék meg aznap.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra